Diensten

Visuele Communicatie

Met stiften en papier kan je grootse resultaten bereiken!

De impact van communicatie is groter als er visueel gewerkt wordt. Door visuele verslaggeving, procesbegeleiding- en opvolging toe te passen, verhogen we de betrokkenheid van jouw interne en externe stakeholders. Het visuele werkstuk zet alle betrokkenen aan tot beweging, focus en enthousiasme.

LET’S GO VISUAL faciliteert en notuleert met stiften op papier (of met pen op IPad en beamer) vergaderingen, feedbackmomenten, seminaries en/of events van bedrijven, organisaties en start ups.

Hartelijk ondernemen

Ben je continu op zoek naar geschikte uitvoerende arbeidskrachten op onze snel veranderende arbeidsmarkt? Ben je bereid om werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven in jouw bedrijf, organisatie of start up? Wil je als inclusieve ondernemer zeker zijn dat je alle mogelijkheden aangaande de tewerkstelling van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt hebt toegepast? Zijn de verschillende tewerkstellingssubsidies en financiële voordelen voor jou een kluwen?

LET’S GO VISUAL adviseert bedrijven, organisaties en start ups in inclusief ondernemen. Onze grote troef is onze expertise als sociale ondernemer enerzijds en jarenlange ervaring als sparringpartner van reguliere bedrijven anderzijds.

Consultancy in inclusief ondernemen
Begeleiding startups

Van idee naar bedrijf…

Sta je in de startblokken als ondernemer? Wil je je creativiteit kwijt in je onderneming of wil je eerder een creatieve onderneming? Ben je op zoek naar de grote troeven van een goed businessplan en budget?

LET’S GO VISUAL begeleidt graag ondernemers bij de opstart van hun onderneming van A tot Z.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.